Bestuur

Het bestuur van de Belangenvereniging Particuliere BOA Opleiders bestaat uit de volgende bestuursleden:


Henk Kroon (voorzitter) | Opleidingsadviseur Handhaving bij NIVOO

Sinds 1998 mag ik dagelijks meewerken aan kennis en kunde voor BOA's en toezichthouders. Sinds 2015 doe ik dat als directeur/eigenaar van NIVOO Handhaving. Sinds 2022 kan ik ook vanuit de rol voorzitter van de BPBO mijn steentje bijdragen. Ik neem daar de ervaring uit de opleidingsactiviteiten voor mee, maar ook die van diverse andere bestuursfuncties, onder andere in een examenorganisatie. 


Bert van Doorn (penningmeester) | Eigenaar en oprichter LOKAAL 58

Als BOA-deskundige adviseur ik opsporingsinstanties over de opleiding van hun Opsporingsambtenaren. Door het verbinden en vertalen van organisatie- en opleidingsdoelen, wordt een hoog leerrendement gehaald en kosten geminimaliseerd. Mijn persoonlijke aanpak is die van motiveren met passie en creativiteit. 

Sinds de oprichting van de BPBO in 2017 ben ik als penningmeester actief betrokken bij de vereniging.

Richard de Wit (bestuurslid) | Eigenaar en oprichter Nulla Metus

Nulla Metus bestaat sinds 2012. Ik ben voornamelijk actief in het domein Generieke Opsporing. Naast de lessen die ik dagelijks op verschillende locaties in Nederland verzorg, bied ik ook online oefenexamens aan. Mijn opleidingen zijn 'No Nonsens' en via de PIP-methode. Mijn motto's zijn; Kwaliteit, Maatwerk, Individueel en Service gericht.

Sinds de oprichting in 2017 ben ik betrokken bij het bestuur van de BPBO. Eerst als secretaris en nu als lid met de taakstelling, de vertegenwoordiging van de ZZP'er binnen de vereniging.

Winny van der Wal (bestuurslid) | Directeur en oprichter Straatcontact.nl & Jeugdboa.nl